Βραβεια - Επαινοι

10ος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς που διακρίθηκαν και σε αυτόν τον διαγωνισμό και κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία Γυμνασίου!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

  • 1ο «Γεννιόμαστε ελεύθεροι», Θεοφανία Ξαφένια, Λεπτοκαρυά Πιερίας
  • 2ο «Από το Μεσολόγγι στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής», Κρυσταλλία Ξαφένια, Λεπτοκαρυά Πιερίας

Δείτε περισσότερα...

Μαθηματικό Φεστιβάλ 2021

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
 
 
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς παρακολούθησαν την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 το 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ, που διοργάνωσε ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών κ. Κωνσταντίνος Μπουραζάνας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων, καθώς και με εκπαιδευτικούς από όλη τη χώρα υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.
Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εν μέσω καραντίνας και μέσα από την ψηφιακή τάξη της αναπληρώτριας καθηγήτριάς τους στα μαθηματικά, κ. Βάσως Ζαφειρίου, ομιλίες και συνεντεύξεις επιφανών επιστημόνων, θεατρικά και μουσικά δρώμενα και βίντεο σχετικά με τα μαθηματικά, αλλά και να συμμετάσχουν στην επίλυση μαθηματικών γρίφων.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά της Α τάξης που με ιδιαίτερη προσοχή και ενθουσιασμό παρακολούθησαν το φεστιβάλ και είδαν κι ένιωσαν μία άλλη διάσταση στα μαθηματικά. Μπράβο σε όσους συμμετείχαν με κέφι και θετική σκέψη στην επίλυση των γρίφων.
Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε τους μαθητές μας (3 κορίτσια και 3 αγόρια) που έλαβαν αριστείο διάκρισης, επειδή πέτυχαν στην επίλυση γρίφων βαθμολογία μεγαλύτερη από 80%:
 
1. Ουρανία Γερομιχαλού
2. Εύη Κεχαγιά
3. Ανδρέας Κόκλας
4. Κρυσταλλία Ξαφένια
5. Θανάσης Παπαδημητρίου
6. Γιώργος Παπαδόπουλος

 

Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Παναγιώτα Χρυσοστόμου, της οποίας το διήγημα "Τον καιρό του Μουσολίνι" διακρίθηκε φέτος στον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος καταλαμβάνοντας τη 2η θέση. Δείτε τα αποτελέσματα...

Πέρσι στον ίδιο διαγωνισμό είχε κερδίσει η Μαρία Οχανιάν με το διήγημα: "Όταν η μαμά λείπει". Δείτε τα αποτελέσματα...

 

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Εθνικός Διαγωνισμός Αφίσας ISLP